Ove neobične godine naša ekipa bila je kreativna i uporno tražila načine kako da za Vas osiguramo božićni ugođaj bez rizika po zdravlje. Zato smo našu uobičajenu ponudu božićnih predstava koje igramo poštujući sve epidemiološke mjere obogatili sa nekoliko dodatnih ideja.

Mraz to go! - Dostava darova   

MRAZ TO GO!

Naša ekipa dogovorila se sa Djeda Mrazom da on i njegovi vilenjaci do Badnjaka budu na raspolaganju za Vas i prema vašoj želji dostave dar na vaša vrata poštujući sve epidemiološke mjere. Budući vi ne možete ove godine do rezidencije Djeda Mraza, on će doći Vama u dogovoreno vrijeme i osigurati najmlađima da božićna radost dođe na Vaša vrata!

 Pokloni kazalište  

POKLONI KAZALIŠTE

Naš Nari je osmislio savršen dar za naše najmlađe ljubitelje kazališta! Nari karticu – karticu koja sadrži 10 ulaznica za predstave Teatra Naranča u našoj dvorani u Dječjem kreativnom centru koje možete iskoristiti do lipnja 2021. A Nari Vam uz to poklanja još 2 gratis ulaznice i Nari božićnu šalicu!

Poklanjajući kazalište nećete samo razveseliti djecu, već i podržati rad našeg nezavisnog kazališta u vrijeme kada je kapacitet našeg gledališta smanjen za 75% te nam time omogućiti da za naše gledatelje i dalje stvaramo svijet mašte koji će izmamiti osmijeh na dječjim licima.

Za sva pitanja javite nam se na broj telefona 095 52 22 505 ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli..

Maštajmo zajedno!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Medijski pokrovitelji

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.