Teatar Narnača

Četvrtak, 29 Kolovoz 2019

Upisi u dramski studio

Želiš li postati pirat na jedan dan, ili možda princeza, doktor, policajac ili...sve što poželiš. Sada to i možeš. U najveselijem kazalištu – teatru Naranča. Dođi i priključi se našoj kreativnoj ekipi. Naučit ćeš o kazalištu i glumi, steći nove prijatelje i znanje i sigurni smo, zabaviti se. S radom naših dramskih skupina započinjemo uskoro, pripremi se i na vrijeme osiguraj svoje mjesto. Čekamo te. Ukoliko imaš neko pitanje, želiš nas upoznati ili popričat s voditeljima naših dramskih skupina dođi i potraži nas u srijedu 11. rujna od 17 do 20 h na adresi Trg 1. Istraske brigade 10 u Šijani (zgrada Italunion-a, 2.kat). Ili nam se javi na broj telefona 095 52 22 505, mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. , facebook stranicu ili Instagramu.


p.s. znaš li da narančasta boja stvara osjećaj sreće. Mi znamo.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Medijski pokrovitelji

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.