Teatar Naranča

Četvrtak, 17 Listopad 2019

Naranča u Vašem domu

Prosinac je oduvijek bio onaj čaroban mjesec kada se ljudi više druže, daruju jedni druge i vesele se. Djeca, kao i odrasli tada i češće odlaze u kazalište, mjesto gdje je uvijek čarobno, ali tada svi malo lakše prihvaćamo tu čaroliju. Iz tog razloga ove smo godine posebice razmišljali o svoj djeci širom Istre pa i Hrvatske te odlučili da im ovaj prosinac želimo doći što bliže i ugrijati njihova srca našom čarolijom, kreativnošću i maštom. Zato Vam u 12. mjesecu pripremamo dva naslova, autorsku priču Dore Delbianco „Božićni kolačići Bake Mraz“ te poznati klasik Charlesa Dickensa „ Božićna priča“. Iako težimo naše predstave obogatiti raskošnim kostimima, vizualnim efektima i scenografijom koja će što bolje prikazati pojedinu priču, ove godine planiramo naša dva božićna naslova oblikovati tako da pronađu put do svake dvorane gdje nas pozovete. S obje predstave obilazit ćemo, prvenstveno Istru te gostovati u različitim dvoranama te mjestima. Ukoliko vam je želja da jedna od naših Božićnih predstava posjeti i vaš grad, općinu ili tvrtku – možete nas kontaktirati upitom na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. ili na broj telefona 095 52 22 505.

Maštajmo zajedno :)

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Medijski pokrovitelji i sponzori

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.