Teatar Narnača

Četvrtak, 17 Listopad 2019

Naranča u Vašem domu

Prosinac je oduvijek bio onaj čaroban mjesec kada se ljudi više druže, daruju jedni druge i vesele se. Djeca, kao i odrasli tada i češće odlaze u kazalište, mjesto gdje je uvijek čarobno, ali tada svi malo lakše prihvaćamo tu čaroliju. Iz tog razloga ove smo godine posebice razmišljali o svoj djeci širom Istre pa i Hrvatske te odlučili da im ovaj prosinac želimo doći što bliže i ugrijati njihova srca našom čarolijom, kreativnošću i maštom. Zato Vam u 12. mjesecu pripremamo dva naslova, autorsku priču Dore Delbianco „Božićni kolačići Bake Mraz“ te poznati klasik Charlesa Dickensa „ Božićna priča“. Iako težimo naše predstave obogatiti raskošnim kostimima, vizualnim efektima i scenografijom koja će što bolje prikazati pojedinu priču, ove godine planiramo naša dva božićna naslova oblikovati tako da pronađu put do svake dvorane gdje nas pozovete. S obje predstave obilazit ćemo, prvenstveno Istru te gostovati u različitim dvoranama te mjestima. Ukoliko vam je želja da jedna od naših Božićnih predstava posjeti i vaš grad, općinu ili tvrtku – možete nas kontaktirati upitom na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. ili na broj telefona 095 52 22 505.

Maštajmo zajedno :)

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Medijski pokrovitelji

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.