Ponedjeljak, 10 Veljača 2020

Crvenkapica u Puli, a Snjeguljica u Velikoj Gorici

  

Prethodni tjedan započeli smo Crvenkapicom, a završili Snjeguljicom. Dvije junakinje u dva grada.
Nakon nedjeljne izvedbe Crvenkapice 2.2.2020. u prepunoj dvorani Circola, Crvenkapica nas je opet posjetila u ponedjeljak 3.2.2020. na jutarnjoj izvedbi za škole i vrtiće. Naša najigranija predstava ponovno je zabavila one najmlađe, ali i naučila ih važnim životnim vrijednostima.
Kroz narančasti tjedan bilo je puno proba i druženja. Tu su probe za premijere predstava Ivica i Marica i Tri sestre, ali i za Snjeguljicu koja je gostovala u nedjelju u Velikoj Gorici.
U nedjelju 9.2.2020. naša Snjeguljica razveselila je naše najmlađe klince i klinceze Velike Gorice. U punoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica pokazali smo kako ljubav nakraju pobjeđuje sve prepreke.
Evo i fotki…
 

 
 
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Medijski pokrovitelji

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.