Utorak, 25 Veljača 2020

Bogati narančasti vikend

Narančasti vikend započeli smo subotnjom izvedbom Pale sam na svijetu u Rijeci, a nastavili smo ga izvedbama Ivice i Marice u Puli.

 

Glumac Teodor Tiani  otputovao je u subotu 22.2.2020. u Rijeku, kako bi odigrao predstavu Pale sam na svijetu. Predtsava se održala u K centru Fiume. Bilo je jako lijepo i klinci su jako lijepo pratili predstavu. 

Nedjeljnju večernju izvedbu Ivice i Marice, u ulozi Marice, ovaj put je bila Lucija Vesna Soldo. Lucija je polaznica dramskog studija Teatra Naranče. Dvorana Circola je opet bila puna klinaca i klinceza koji su pratili i uživali u predstavi! 

Novi tjedan započeli smo jutarnjom izvedbom Ivice i Marice za vrtiće i osnovne škole. Maricu je ovaj put igrala još jedna polaznica dramskog studija Debora Sanković.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Medijski pokrovitelji

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.