Srijeda, 04 Ožujak 2020

Narančasti vikend u znaku Praščića

Ovaj vikend obilježili smo predstavom Tri praščića u Puli i u Velikoj Gorici.

 

Tri praščića su u subotu posjetila dvoranu Circola i opet razveselila mališane. Iako su prošle 4 godine od premijere predstave predstava se i dalje igra diljem Hrvatske, a publika je uvijek zadovoljna!

 Opet smo posjetili Veliku Goricu koja nam je postala kao drugi dom, ove nedjelje su nas opet ugostili u POU s predstavom Tri praščića. Publika Velike Gorice, kao i svaki put, napunila je dvoranu i otišla vedrih i nasmijanih lica.

Dok s nestrpljenjem čekate premijeru nove predstave Tri sestre, koja vas očekuje u Poreču ove nedjelje, uživajte u fotkama Tri praščića i pratite nas!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Medijski pokrovitelji

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.