Utorak, 23 Veljača 2021

PRIČ-e ZA 21. STOLJEĆE - Program digitalne prilagodbe kulturnih sadržaja

Projekt „PRIČ-e ZA 21. STOLJEĆE“ zamišljen je kao serijal video priča za djecu ispričanih i odigranih u 5 do 10 minuta. U neutralno postavljenom scenskom okruženju uz upotrebu svakodnevnih predmeta, koristeći isključivo svoju maštu i glumačko umijeće glumci našeg ansambla stvoriti će video zbirku priča – našu inačicu nekad popularnih audio priča za djecu.

Svaki tjedan jedna od priča biti će objavljena na YOUTUBE kanalu Teatra Naranča, na našim društvenim mrežama te prikazana na lokalnim TV postajama TV Nova Pula, SBTV Slavonski Brod, OTV Zagreb, Plava TV Vinkovci, TV SSJZ Zaprešić, VTV Varaždin, TV Jadran Split.

Teatar Naranča će svakog tjedna na svojim web stranicama objaviti anketu sa nekoliko naslova, a publika će birati koju će priču naši glumci za njih odigrati idućeg tjedna.

Stoga Vas pozivamo da sudjelujete u našoj anketi i odaberete prvu priču za našu video zbirku.

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva kulture i medija RH.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Medijski pokrovitelji

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.