"Teatar Naranča" iz Pule, umjetnička je organizacija registrirana pri Ministarstvu kulture RH, i upisana u "Očevidnik kazališta", čime garantiramo kvalitetan i provjeren umjetnički i kazališni sadržaj, za koji nije potrebno tražiti posebno odobrenje Ministarstva kako bi mogli pogledati predstavu.

Svojim radom i djelovanjem od 2011. godine ispunili smo svoj primarni cilj – vratiti Puli dječje kazalište, ali otišli smo i korak dalje te se prometnuli u jednog od najznačajnijih pružatelja sadržaja za djecu na području cijele Istre. Tome u prilog govore brojke naših odigranih predstava koje su sa početnih tridesetak predstava godišnje narasle do 254 odigrane predstave u 2019. godini.

Naš rad prepoznali su diljem Istre pa smo tako česti gosti u mnogim gradovima i općinama u čitavoj Istarskoj županiji, a sve smo češći gosti kazališta diljem Hrvatske.

Nadamo se da se uskoro vidimo na jednoj od naših predstava, a do tada – maštajmo zajedno!

 

Teatar Naranča

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Medijski pokrovitelji

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.