Logo

Teatar Naranča

"Teatar Naranča" iz Pule, umjetnička je organizacija registrirana pri Ministarstvu kulture RH, i upisana u "Očevidnik kazališta", i po tome smo jedinstveni na području cijele Istre.

Time garantiramo kvalitetan i provjeren umjetnički i kazališni sadržaj, za koji nije potrebno tražiti posebno odobrenje Ministarstva kako bi mogli pogledati predstavu.

Sjedište našeg kazališta nalazi se u Radićevoj 22 (bivši Pionirski dom) u kojem imamo na raspolaganju kazališnu dvoranu, u kojoj djelujemo 2011. godine.

Sve naše predstave radovi su akademskih glumaca, redatelja, slikara, glazbenika a u koje uključujemo polaznike dramskog studija, kako bi stekli nova iskustva i možda jednog dana profesionalno krenuli u umjetničke vode.

Naš osnovni cilj jest da Pula ponovno ima svoje dječje kazalište i dječju publiku, da ima stalno mjesto na kojem bi se mogli zabaviti ali i nešto naučiti.

Nadamo se da se uskoro vidimo na jednoj od naših predstava!

Luka Juričić, ravnatelj

PREDSTAVE

                                                                                                                                          

ARHIVA PREDSTAVA

Plakat  Plakat Plakat Plakat Plakat Plakat Plakat  Plakat Plakat Plakat Plakat  Plakat Plakat Plakat Plakat      Plakat Plakat

 

TALIJANSKA SCENA

Plakat 

Program

Novosti

Ježeva kućica u Umagu
  Danas u 11 h u Pučkom otvorenom učilištu Ante Babić u Umagu uživali smo igrajući našu novu predstavu Ježeva kućica. Ovo je naše prvo... Read More...
Ježeva kućica
Kućice draga, slobodo moja.... Voli i čuvaj svoj vlastiti dom. Jasna je pouka Ježeve kućice. Njen glavni lik, slavni lovac, Ježurka Ježić... Read More...
Priče iz čarobne kutije u Labinu
  Priče iz čarobne kutije u Labinu! Hvala svima! 💖 💖 💖 💖 @ Labin  

Medijski pokrovitelji i sponzori

Glas IstreRovinj FMGrad PulaRadio Pula   MediorRadio MaestralRegional Express

Print StudioOTP bankaMinistarstvo kultureMcDonalds