header5

 

online narancaste radionice logo

Naziv projekta: Online narančaste radionice
Nositelj projekta: Teatar Naranča
Razdoblje provedbe projekta: od srpnja 2021 do lipnja 2022
Ukupna vrijednost projekta: 403.900,00 kn
Iznos koji sufinancira EU: 343.315,00 kn
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Naziv poziva: Umjetnost i kultura online

Kratki opis projekta:
Ovim projektom provest će se online radionice za djecu starije osnovnoškolske dobi, u suradnji s različitim organizacijama i udrugama. Cilj je djeci i mladima iz manjih gradova i općina omogućiti pristup radu s stručnim voditeljima kroz online glumačke i lutkarske radionice. U radu će se obrađivati društvene teme kao što su ekologija, ravnopravnost, filantropija, isključenost, nasilje i dr.


Također, tijekom trajanja projekta snimat će se edukacijski programi stručnjaka te način na koji djeca provode zadane vježbe. Uz pomoć prikupljenog materijala napravit će se i publikacija u tiskanom izdanju koja će se moći koristiti kao priručnik kroz svaku radionicu, te će biti objavljen DVD s vježbama.


Djeca su jedna od skupina među stanovništvom koja su zasigurno jako pogođena cijelom situacijom prouzročenom korona virusom. Socijalna distanca, kućna izoliranost, ili izoliranost u manjim skupinama nepovoljno djeluje na njih obzirom da djeca imaju veliku potrebu za igrom i interakcijom. Ovim on line radionicama pružit će se mogućnost djeci, koja nemaju mogućnost pohađanja slobodnih aktivnosti vezanih uz glumu, lutkarstvo i kazalište pod stručnim vodstvom profesionalaca razviju afinitet prema kazališnoj umjetnosti.

Popis radionica:
„Osnove javnog nastupa“
„Govorna radnja“
„Fizička radnja“
„Karakterizacija lika“
„Tijelo u vremenu i prostoru“
„Tijelo kao sredstvo izražavanja“
„Glas i disanje“
„Govorenje poezije“
„Animacija dijelova tijela“
„Animacija predmeta“

Kontakt osoba za više informacija: Paola Belas i Majkl Mikolić, Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

  EU projekt lenta

Sadržaj mrežne stranice isključiva je odgovornost Teatra Naranče. Za više o EU fondovima doznajte na esf.hr i strukturnifondovi.hr.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Promjena lokacije

Medijski pokrovitelji

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.