Božićna bajkovnica

Uz božićni duh i puno mašte...

Priča je to o dvoje prijatelja; dječaku Kikiju i djevojčici Viki, koji na Badnjak iščekuju Djeda Mraza za kojega se nadaju da će ove godine stići i do njihovog sirotišta.

Kao i svake godine pripremili su mu mlijeko i keksić, ali Kiki je već izgubio nadu da će Djed Mraz doći. Viki traži način kako oraspoložiti Kikija, i dok večina obitelji Badnjak provodi sa obitelji gledajući filmove božićne tematike, naši junaci odlučuju za sebe uprizoriti neke od najljepših priča koristeći ono što imaju na raspolaganju – stvari iz svoje sobe i svoju maštu.

Hoće li ove godine Djed Mraz posjetiti Kikija i Viki saznajte uz našu „Božićnu bajkovnicu“.

 

Autorski projekt: Katja Rabar i Majkl Mikolić

Scenografija i kostimi: Marina Štembergar

 

Trajanje: 45 minuta

Dobna skupina: 3+

 

Prodaja: Sara Berčić

Tehničko vodstvo: Anri Deronjić i Ivan Živolić

 

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Promo video

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Medijski pokrovitelji

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.