×

Greška

Cannot add or update a child row: a foreign key constraint fails (`teatarna_tnar3913`.`#__sigplus_data`, CONSTRAINT `#__FK_sigplus_data_property` FOREIGN KEY (`propertyid`) REFERENCES `#__sigplus_property` (`propertyid`) ON DELETE CASCADE)

Heidi

Gdje je Heidi tu je smijeh

Heidi je dječji književni klasik švicarske autorice Johane Heuser Spyri našim roditeljima najpoznatiji po idiličnom prikazu gorskog i planinskog života. Ono što nas je privuklo Heidi danas i na čemu se temelji naša predstava ipak je odmak od svojevrsne turističke razglednice gorskih krajeva. U današnje vrijeme sebičnosti, pohlepe i otuđivanja mladih ljudi putem društvenih mreža koje bi, u svojoj osnovi, trebale ljude spajati a zapravo ih izoliraju pred ekranima laptopa, mobitela i srodnih elektronskih naprava, Heidi se izdvaja kao svojevrsno endemsko biće sa svojom zaraznom naivnom energijom i empatijom koju pokazuje spram drugih. 

“Misli li ona ikad na sebe?” s pravom se zapitala Klarina baka u romanu i našoj predstavi začuđena rijetkom pojavom djeteta koje pažljivo promatra svijet oko sebe, detektira njegove nepravilnosti i mane te ih zatim nesebično ispravlja, popravlja i vraća vjeru u ljude.

 

Režija: Mario Kovač

Dramatizacija: Antonio Gabelić

Kostimi: Valentina Ferlin-Živić

Scenografija: Breza Žižović

Asistent scenografa: Martina Gašparović

Dizajn plakata: Martina Gašparović

Dizajn rasvjete: Majkl Mikolic

 

Igraju: Katja Rabar, Petra Vukelić, Lara Živolić, Luka Juričić i Majkl Mikolić

 

Trajanje: 55 minuta

Dobna skupina: 5+

 

Prodaja: Sara Berčić

Tehničko vodstvo: Anri Deronjić i Ivan Živolić

Fotografije: Anri Deronjić

 

{gallery}2020/heidi{/gallery}

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Promo video

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Medijski pokrovitelji

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.