Logo

Ocjena

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 


I najmanji mogu biti najhrabriji

“Vuk i sedam kozlića” jedna je od najpoznatijih priča iz čudesnog svijeta braće Grimm. Na ovoj priči odrasli su mnogi i ona je nekako postala dio opće kulture,zato se činila idealnom za postavljanje na scenu i danas.
 Priča govori o malim kozlićima koji ostaju sami kod kuće i suoče se s prijetnjom strašnog vuka. Iako su upozoreni da ne nasjedaju na njegove spletke, oni ipak pokleknu i postanu njegove žrtve.
Ova priča veoma je aktualna, jer u sadašnje vrijeme na djecu vrebaju nove opasnosti, ponajviše od ljudi onih koji žele iskoristiti njihovu lakovjernost. U bajci prevladava najvažnije načelo, a to je pravednost zbog čega će se dobri likovi spasiti dok će loši biti kažnjeni.
S druge strane priča ukazuje na to da su ponekad i ona najmanja djeca mudra i nadasve snalažljiva. Tako se u ovoj priči ističe jedan kozlić koji je uspio nadmudriti vuka te je uspio spasit svoju braću i sestre. Mali  mudri kozlić se dobro skrio te time pokazao kako veličina i snaga nisu uvijek najvažnije u životu. 
Zavirite i vi sa nama u ovu veselu , razigranu i duhovitu predstavu sa mladim talentiranim  snagama Teatra Naranče .

 

     

 

 

Režija: Romina Vitasović Lučić

Dramatizacija: Majkl MIkolić

Kostimi: Valentina Ferlin Živić

Scenografija: Breza Žižović

Glazba: Sandro Lučić

Koreografije: Andrea Gotovina

Tekstovi songova: Luka Juričić

Dizajn plakata: Martina Gašparović

Dizajn rasvjete: Majkl Mikolic

 

Igraju: Lara Živolić, Krešimir Jelić, Erik Vido, Marko Vodopija, Alessia Vodopia, Bruno Pendić, Marko Hasanović, Gea Gallo, Anja Brščić, David Paćalat, Nikolina Despić, Eva Ikić,  Debora Sanković, Masimo Dobrić i Lucija Soldo.

 

Garderobijerka: Beki Perić

Prodaja: Sara Berčić

 

Trajanje: 45 min

Dobna skupina: 3+

Novosti

Heidi
Gdje je Heidi tu je smijeh Heidi je dječji književni klasik švicarske autorice Johane Heuser Spyri našim roditeljima najpoznatiji po idiličnom... Read More...
POČINJE NOVA SEZONA!!!
Sezonu 2017./2018. otvaramo premijerom predstave “BAMBI” nastaloj u koprodukciji sa GK Požega u režiji Marijane Matoković. Od rujna u ponudi... Read More...
KAZALIŠNA POLEMIČKA VEČER „MIT O KRLEŽI“
Kazališna polemička večer „MIT O KRLEŽI“ povodom istoimene  nove   knjige Sanje Nikčević  u izdanju Matice hrvatske. 19.02. 2017.... Read More...

Medijski pokrovitelji i sponzori

Glas IstreRovinj FMGrad PulaRadio PulaTVNMediorRadio MaestralRegional Express

Print StudioOTP bankaIstarska županijaMinistarstvo kultureGradPula.comMcDonaldsMamatatajaSoundset