Logo

Ocjena

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 


I najmanji mogu biti najhrabriji

“Vuk i sedam kozlića” jedna je od najpoznatijih priča iz čudesnog svijeta braće Grimm. Na ovoj priči odrasli su mnogi i ona je nekako postala dio opće kulture,zato se činila idealnom za postavljanje na scenu i danas.
 Priča govori o malim kozlićima koji ostaju sami kod kuće i suoče se s prijetnjom strašnog vuka. Iako su upozoreni da ne nasjedaju na njegove spletke, oni ipak pokleknu i postanu njegove žrtve.
Ova priča veoma je aktualna, jer u sadašnje vrijeme na djecu vrebaju nove opasnosti, ponajviše od ljudi onih koji žele iskoristiti njihovu lakovjernost. U bajci prevladava najvažnije načelo, a to je pravednost zbog čega će se dobri likovi spasiti dok će loši biti kažnjeni.
S druge strane priča ukazuje na to da su ponekad i ona najmanja djeca mudra i nadasve snalažljiva. Tako se u ovoj priči ističe jedan kozlić koji je uspio nadmudriti vuka te je uspio spasit svoju braću i sestre. Mali  mudri kozlić se dobro skrio te time pokazao kako veličina i snaga nisu uvijek najvažnije u životu. 
Zavirite i vi sa nama u ovu veselu , razigranu i duhovitu predstavu sa mladim talentiranim  snagama Teatra Naranče .

 

     

 

 

Režija: Romina Vitasović Lučić

Dramatizacija: Majkl MIkolić

Kostimi: Valentina Ferlin Živić

Scenografija: Breza Žižović

Glazba: Sandro Lučić

Koreografije: Andrea Gotovina

Tekstovi songova: Luka Juričić

Dizajn plakata: Martina Gašparović

Dizajn rasvjete: Majkl Mikolic

 

Igraju: Lara Živolić, Krešimir Jelić, Erik Vido, Marko Vodopija, Alessia Vodopia, Bruno Pendić, Marko Hasanović, Gea Gallo, Anja Brščić, David Paćalat, Nikolina Despić, Eva Ikić,  Debora Sanković, Masimo Dobrić i Lucija Soldo.

 

Garderobijerka: Beki Perić

Prodaja: Sara Berčić

 

Trajanje: 45 min

Dobna skupina: 3+

Novosti

Heidi
Gdje je Heidi tu je smijeh Heidi je dječji književni klasik švicarske autorice Johane Heuser Spyri našim roditeljima najpoznatiji po idiličnom... Read More...
Priče iz čarobne kutije
Igrom prevladati razlike.... Beta i Tilly su sestrične koje su svoje djetinjstvo provele zajedno na selu, ali je Beta nedavno odselila u grad jer je... Read More...
Plava boja snijega - Grigor Vitez
Ja sam kralj i mene sve slušat mora... “Plava boja snijega” je igrokaz u stihovima Grigora Viteza objavljen u njegovoj zbirci “Kad bi drveće... Read More...

Medijski pokrovitelji i sponzori

Glas IstreRovinj FMGrad PulaRadio PulaTVNMediorRadio MaestralRegional Express

Print StudioOTP bankaIstarska županijaMinistarstvo kultureGradPula.comMcDonaldsMamatatajaSoundset