Teatar Narnača

Vuk i 7 kozlića

I najmanji mogu biti najhrabriji

“Vuk i sedam kozlića” jedna je od najpoznatijih priča iz čudesnog svijeta braće Grimm. Na ovoj priči odrasli su mnogi i ona je nekako postala dio opće kulture,zato se činila idealnom za postavljanje na scenu i danas.

Priča govori o malim kozlićima koji ostaju sami kod kuće i suoče se s prijetnjom strašnog vuka. Iako su upozoreni da ne nasjedaju na njegove spletke, oni ipak pokleknu i postanu njegove žrtve.

Ova priča veoma je aktualna, jer u sadašnje vrijeme na djecu vrebaju nove opasnosti, ponajviše od ljudi onih koji žele iskoristiti njihovu lakovjernost. U bajci prevladava najvažnije načelo, a to je pravednost zbog čega će se dobri likovi spasiti dok će loši biti kažnjeni.

S druge strane priča ukazuje na to da su ponekad i ona najmanja djeca mudra i nadasve snalažljiva. Tako se u ovoj priči ističe jedan kozlić koji je uspio nadmudriti vuka te je uspio spasit svoju braću i sestre. Mali  mudri kozlić se dobro skrio te time pokazao kako veličina i snaga nisu uvijek najvažnije u životu. /p>

Zavirite i vi sa nama u ovu veselu, razigranu i duhovitu predstavu sa mladim talentiranim  snagama Teatra Naranče.

 

Režija: Romina Vitasović Lučić

Dramatizacija: Majkl MIkolić

Kostimi: Valentina Ferlin Živić

Scenografija: Breza Žižović

Glazba: Sandro Lučić

Koreografije: Andrea Gotovina

Tekstovi songova: Luka Juričić

Dizajn plakata: Martina Gašparović

Dizajn rasvjete: Majkl Mikolic

 

Igraju: Lara Živolić, Krešimir Jelić, Erik Vido, Marko Vodopija, Alessia Vodopia, Bruno Pendić, Marko Hasanović, Gea Gallo, Anja Brščić, David Paćalat, Nikolina Despić, Eva Ikić,  Debora Sanković, Masimo Dobrić i Lucija Soldo.

 

Trajanje: 45 minuta

Dobna skupina: 3+

 

Prodaja: Sara Berčić

Tehničko vodstvo: Anri Deronjić i Ivan Živolić

Fotografije: Anri Deronjić

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Promo video

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Medijski pokrovitelji

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.