Teatar Narnača

Istrijanske štorije

Istarske štorije je pučka predstava za djecu i odrasle koja nas podsjeća na legende i mitove sa područja Istre i njeguje kulturnu baštinu ovih prostora prikazujući običaje, vjerovanja i jezik naših predaka.
Glumci uz puno pjesme i humora te svojim glumačkim umijećem odigrati će publici legendu o Vilama koje su izgradile Arenu, legendu o nastannku Pazinske jame i legendu o svetoj Eufemiji.

 

Predstava se može igrati i u kazališnim dvoranama ali je prvenstveno predviđena za igranje na otvorenim prostorima (trgovima, ulicama, parkovima i sl.)  Kazališni pristup, pun kreativnog i nenametljivog - nedocirajućeg
pristupa često se pokazao kao najbolji način da oni najmlađi nauče nešto novo o svom zavičaju, kulturi i povijesti. 


Autorski projekt: Teodor Tiani i Nives Giuricin

Ilustracija: Vedran Rakić Zmaj

 

Trajanje: 30 minuta

Dobna skupina: 3+

 

Prodaja: Sara Berčić

Tehničko vodstvo: Anri Deronjić i Ivan Živolić

 

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Medijski pokrovitelji

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.