Teatar Naranča

Prometna džungla

Roko i Ana, brat su i sestra koji dolaskom iz škole zateknu svog tatu u velikom problemu. Naime, njihov tata prometni je policajac koji je na poslu dobio novi zadatak – održati predavanje o sigurnosti u prometu. Ali pred najzahtjevnijom publikom, kako tata kaže, prvašićima. Na Roku i Ani težak je zadatak. Moraju pomoći tati prevladati strah od publike te osmisliti predavanje o prometu koje će djeci biti zabavno. Na koje su sve prepreke naišli, što su naučili te jesu li uspjeli pripremiti tatu za predavanje pred onim najmlađima pogledajte u novoj predstavi Teatra Naranča.


Predstava je namijenjena djeci, prvenstveno predškolarcima te prvašićima koji postaju samostalni sudionici u prometu. Edukativnog je karaktera. Upoznaje djecu s prometnim situacijama u kojima se kao najugroženiji sudionici nađu na putu do škole, te ih priprema za
samostalno, sigurno i odgovorno sudjelovanje u prometu. Cilj edukacije je kroz igru i na djeci zabavan način smanjiti mogućnost stradavanja djece u prometu.


Tekst i režija: Katja Rabar
Scenografija: Fulvio Juričić
Kostimi: Valentina Ferlin Živić
Vizualni identitet: Luka Juričić


STRUČNI SURADNICI: MUP – POLICIJSKA UPRAVA ISTARSKA, AUTOŠKOLA IMAR, MARIO KATIĆ


GLUME: Luka Juričić, Gea Gallo. Eva Ikić, Masimo Dobrić, David Paćalat

Trajanje: 35 minuta

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Medijski pokrovitelji i sponzori

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.