Teatar Narnača

Božićna priča

Jedan od najpoznatijih klasika engleske književnost, Božićna priča, Charlesa Dickensa dolazi u Teatar Naranča.

 

Na početku priče upoznajemo Scroogea, čangrizavog starca bez imalo božićnog duha. Zbog njegova ponašanja, na Badnjak posjeti ga duh njegova preminulog poslovnog partnera, koji ga želi upozoriti na njegovo ponašanje te posljedice koje će ga snaći ako se ne promijeni. Poruči mu da će ga posjetiti tri duha, kako bi uz njihovu pomoć ponovno u sebi pronašao božićni duh. Prvi je Duh prošlih Božića, koji mu pokazuje usamljene Božiće koje je Scrooge proživljavao kao dijete. Duh sadašnjosti ukazuje mu na to kako njegovi suradnici provode Božić u neimaštini te konačno posjećuje ga Duh budućnosti koji mu otkriva kako će završiti ukoliko se ne promijeni. Priča koja nosi prave ljudske vrijednosti, koja nas podsjeća kakvi trebamo biti ugrijat će Vaša srca te Vas podsjetiti da svatko od nas može naučiti nešto iz svoje prošlosti te da se čovjek ipak može promijeniti.

 

Adaptacija i režija: Majkl Mikolić

Glazba: Teodor Tiani

Kostimi: Valentina Ferlin - Živić

Scenski pokret: Katja Rabar

Scenografija: Luka Juričić

Izrada scenografije: Fulvio Juričić

Izrada maske: Lena Modrušan

Songove otpjevali: Čarobna frula

 

Igraju: Majkl Mikolić, Katja Rabar, Luka Juričić i Elizabeta Košeto

 

TRAJANJE PREDSTAVE: 42 minute

DOBNA SKUPINA: 4+

 

Prodaja: Sara Berčić

Tehničko vodstvo: Anri Deronjić i Ivan Živolić

Fotografije: Saša Nikolić

 

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Medijski pokrovitelji

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.