header5

Božićni kolačići Bake Mraz

Jeste li znali da je Baka Mraz, prije nego je to uopće postala bila izvrsna slastičarka. Kolačiće koje je ona radila oduševljavali su svakoga tko ih kuša. Upravo tako, oduševili su i Djeda Mraza koji nakon što je probao kolačić u Baku se Mraz i zaljubio. I tako svake godine, nekoliko dana pred Božić Baka Mraz punom parom radi božićne kolačiće tajnog recepta koji Djeda Mrazu pomažu da se smanji i uđe u dimnjak, a onda mu naši keksići uz mlijeko pomažu da se ponovno, nakon što izađe iz dimnjaka vrati u normalnu veličinu.

Već mnogo zima to je, zna se, normalna stvar na Sjevernom polu i bez tih kolačića Djed Mraz ne bi ni mogao dostaviti poklone. Ali, ove godine dogodio se problem – tajnog sastojka nema i nekoliko dana pred Božić umjesto stotine kolačića koji zauzimaju svaki i najmanji komadić kuhinje Bake Mraz, ove godine nema ni jednog. Hoće li  Baka uspjeti napraviti kolačiće na vrijeme, a Djed Mraz podijeliti poklone saznajte u ovoj predstavi Teatra Naranča.

 

Režija: Luka Juričić

Tekst: Dora Delbianco

Glazba: Teodor Tiani

Kostimi: Valentina Ferlin Živić

Scenski pokret: Katja Rabar

 

Igraju: Gordana Šimić i Teodor Tiani

 

Trajanje: 35 minuta

Dobna skupina: 3+

 

Prodaja: Sara Berčić

Tehničko vodstvo: Anri Deronjić i Ivan Živolić

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.