Teatar Narnača

Gdje je Uskrs, Zeko Mrkvice?

Bliži se vrijeme Uskrsa! Razdoblje u godini u kojem djecu širom svijeta vesele šarene uskršnje pisanice. Za tu je radost zaslužna marljivost junaka naše priče. Pred Uskršnjim zecom širom šume poznatim pod imenom Zeko Mrkvica, važan je zadatak, no ovaj Uskrs nije kao i ostali. Stanovnici šume šokirani su viješću kako se Zeko Mrkvica, samo nekoliko dana pred Uskršnje jutro probudio mislivši da je „Zeko Mraz“. 

Kakvi problemi muče našeg junaka? Jeli to zbog stresa priprema za Uskrs ili je Zeku uhvatila kriza identiteta? Kakve su sve zgode i nezgode zadesile Mrkvicu i njegove prijatelje? Hoće li Uskrs biti spašen? Odgovore na ta i brojna druga pitanja pronaći ćete u predstavi Teatra Naranče „Gdje je Uskrs Zeko Mrkvica?“

Režija: Sara Berčić
Tekst: Majkl Mikolić
Glazba: Sandro Lučić, Katica Lučić
Kostimi: Valentina Ferlin Živić
Scenografija: Iva Kuzmanović – Iva Kreativa
Koreografija: Katja Rabar
Dizajn rasvjete: Majkl Mikolić
Vizualni identitet: Luka Juričić
Asistent režije: Matilda Nikić

Igraju: Bruno Pendić, Nikolina Despić, Eva Ikić, Gea Gallo, Elizabeta Košeto, Lucia Vesna Soldo, Anja Brščić, Debora Sanković, Erik Vido, Masimo Dobrić, Alessia Vodopia, Leana Mihovilović, Anna Štifanić, Marko Vodopija, David Paćalat, Marko Hasanović.

Trajanje: 40 min

Dobna skupina: 3+ 

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Medijski pokrovitelji

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.