header5

#Ostanimo odgovorni

#OSTANIMO ODGOVORNI nova je edukativna predstava našeg kazališta nastala u vrijeme pandemije COVID-19 u želji da se kod djece na kreativan način, nenametljivo i kroz igru osvijesti važnost pridržavanja mjera sa kojima ćemo morati svakodnevno živjeti kako bismo spriječili ponovno širenje virusa.


U našoj priči pratimo doktoricu Keti u snimanju edukativnih video klipova namijenjenih djeci o važnosti održavanja osobne higijene i usvajanja novih navika prilikom odlaska u vrtić ili školu te u igri sa svojim prijateljima. Naravno ona nailazi na još jedan „problem“ sa kojim su se mnogi susreli u radu kod kuće, a to je činjenica da je njena kćer Dora također kod kuće i da svoju dosadu nastoji prekratiti „pomažući“ mami u poslu. Naravno, kako je Dora pripadnik populacije kojoj su edukativni video uradci namijenjeni ona zaista pomogne mami u stvaranju djeci korisnih i zanimljivih savjeta koji nisu bazirani na djeci često dosadnom dociranju već sadrže zanimljive pokuse i pjesmice.
Predstava je nastala na temelju smjernica za prevenciju i kontrolu virusa COVID-19 u obrazovnim ustanovama koje su napravili Svjetska zdravstvena organizacija, UNICEF i Međunarodni pokret Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, a na kraju vodi se razgovor sa djecom o naučenom iz gledanja predstave.

 

Režija: Majkl Mikolić

Tekst i koreografije: Katja Rabar

Kostimi: Valentina Ferlin-Živić

Tekstovi songova i dizajn plakata: Luka Juričić

 

Igraju: Katja Rabar i Mathilde Vukosavljević

 

Trajanje: 30 minuta

Dobna skupina: 3+

 

Prodaja: Sara Berčić

Tehničko vodstvo: Anri Deronjić i Ivan Živolić

Fotografije: Anri Deronjić

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Promo video

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.