Logo

Ocjena

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

plakat musketiriSvi za jednoga, jedan za sve! 

Tri mušketira pripovijest su o odrastanju i prijateljstvu, o prvim ljubavima i strastima, o prvim sastancima i rastancima, zanosima i bolnim razočaranjima, o ljubomori, zavisti, koristoljublju i spletkama što poput teške sjene prate prijateljstvo i prijatelje, ljubav i zaljubljenike.

Tri mušketira pustolovna su i povijesna pripovijest o mladiću koji iz pokrajine dolazi u prijestolnicu s čvrstom nakanom da postane kraljevim mušketirom. Mladić se zove D'Artagnan, podrijetlom je Gaskonjac – a za Gaskonjce ova priča kaže da su hrabri, časni, odani i iskreni, ali nagli, često i nepromišljeni ljudi – prijestolnica je Pariz u doba ne baš jakoga i ne baš bistroga kralja Luja Trinaestoga i utjecajnoga, lukavog kardinala Richellieua. 

A mušketiri? Odjenuti tu odoru, za kojom se okreću sve oči, napose oči mladih i lijepih žena, za ondašnjega je mladca vjerojatno bilo isto što i za današnjega momka odjenuti dres najpopularnije i nauspješnije sportske momčadi – nogometne, rukometne, košarkaške, hokejaške – kako gdje, kako za koga. Nema cijene koju mladić za takvu povlasticu nije pripravan platiti. D'Artagnan je plaća. Plaćaju je i mnogi drugi, svi koje njegova želja za uzbuđenjima, borbama i pustolovinama na ovaj ili onaj način okrzne. 

 

     

Režija: Majkl Mikolić

Dramatizacija: Boris Senker

Glazba: Branko Radić 

Scenografija: Lena Modrušan

Kostimografija: Neven Mihić

Koreografije: Katja Rabar

Scenske borbe: Luka Bjelica

Igraju: Šime Rabar , Linda Kliman, Majkl Mikolić, Luka Juričić, Ugo Korani, Franjo Tončinić, Katja Rabar, Teodor Tiani, Luka Bjelica,Lino Brozić, Zoja Poropat, Jasna Petković, Ivona Bulešić, Mia Mandinić, Filip Boškin, Josip Tomić, Dominik DolencPaola  Šimunović,Antonia Kujavec,Erika Filiplić, Gea Modrušan, Ana Božinović i Roberta Stevanović.

 

Tehničko vodstvo: Toni Modrušan

Garderobijerka: Beki Perić

Prodaja: Sara Berčić

 

Trajanje: 60  min

Dobna skupina: 6+

Program

Novosti

Ježeva kućica u Umagu
  Danas u 11 h u Pučkom otvorenom učilištu Ante Babić u Umagu uživali smo igrajući našu novu predstavu Ježeva kućica. Ovo je naše prvo... Read More...
Ježeva kućica
Kućice draga, slobodo moja.... Voli i čuvaj svoj vlastiti dom. Jasna je pouka Ježeve kućice. Njen glavni lik, slavni lovac, Ježurka Ježić... Read More...
Priče iz čarobne kutije u Labinu
  Priče iz čarobne kutije u Labinu! Hvala svima! 💖 💖 💖 💖 @ Labin  

Medijski pokrovitelji i sponzori

Glas IstreRovinj FMGrad PulaRadio PulaTVNMediorRadio MaestralRegional Express

Print StudioOTP bankaIstarska županijaMinistarstvo kultureGradPula.comMcDonaldsMamatatajaSoundset