header5

Mala sirena

Na dnu mora baš je fora!

Često smo se kao djeca pitali što se sve krije u morskim dubinama... Priča o našoj maloj sireni Eli (za koju je, kao inspiracija, poslužila Mala sirena H.C. Andersena) upoznati će nas sa šarolikim društvom koji svoj dom ima ispod površine mora te uvesti u njihov način života i gledanje na svijet koji živi na kopnu. 

Iako su dvonošci za sirene opasnost, Elu privlači svijet o kojem je samo slušala priče, a srce je vuče ka princu Samuelu za kojeg je uvjerena da nije kao i ostali ljudi. Crna sirena Kelena koristi Elinu želju da upozna ljude i u zamjenu za njezin predivan glas daje joj noge i priliku da ostvari svoj san.Hoće li se Samuel zaista pokazati onakvim kakvim ga Elino srce vidi ili će Ela zauvijek izgubiti dušu? Saznati ćete ako otputujete s nama u morske dubine Narančine Male sirene.

 

Redatelj i adaptacija: Majkl Mikolić

Scenografija: Lena Modrušan

Kostimografija: Neven Mihić

Koreografije i scenski pokret: Maja Đurinović

Tekstovi songova: Luka Juričić

Glazba: Vedran Šilipetar

Asistentica: Katja Rabar

Igraju: Lucija Pajca, Erik Vido, Luka Juričić, Katja Rabar, Irin Šime Rabar, Majkl Mikolić, Bruno Pendić, Matilda Nikić , Anja Brščić, Gea Galo, Elizabeta Košeto, Vlatka Rubil.

 

Trajanje: 45 minuta

Dobna skupina: 3+ 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Promo video

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Medijski pokrovitelji

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.