Teatar Naranča

Mala sirena

Na dnu mora baš je fora!

Često smo se kao djeca pitali što se sve krije u morskim dubinama... Priča o našoj maloj sireni Eli (za koju je, kao inspiracija, poslužila Mala sirena H.C. Andersena) upoznati će nas sa šarolikim društvom koji svoj dom ima ispod površine mora te uvesti u njihov način života i gledanje na svijet koji živi na kopnu. 

Iako su dvonošci za sirene opasnost, Elu privlači svijet o kojem je samo slušala priče, a srce je vuče ka princu Samuelu za kojeg je uvjerena da nije kao i ostali ljudi. Crna sirena Kelena koristi Elinu želju da upozna ljude i u zamjenu za njezin predivan glas daje joj noge i priliku da ostvari svoj san.Hoće li se Samuel zaista pokazati onakvim kakvim ga Elino srce vidi ili će Ela zauvijek izgubiti dušu? Saznati ćete ako otputujete s nama u morske dubine Narančine Male sirene.

 

Redatelj i adaptacija: Majkl Mikolić

Scenografija: Lena Modrušan

Kostimografija: Neven Mihić

Koreografije i scenski pokret: Maja Đurinović

Tekstovi songova: Luka Juričić

Glazba: Vedran Šilipetar

Asistentica: Katja Rabar

Igraju: Lucija Pajca, Ivan Roce, Luka Juričić, Katja Rabar, Matko Buvač, Majkl Mikolić, Marko Hasanović, Matilda Nikić , Martina Gašparović, Mathilde Vukosavljević, Elizabeta Košeto, Doris Poletan.

 

Tehničko vodstvo: Toni Modrušan

Garderoba: Beki Perić

Prodaja: Sara Berčić

 

Trajanje: 52 min

Dobna skupina: 4+

 

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Promo video

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Medijski pokrovitelji i sponzori

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.