header5

Izmiješana bajka

Izmiješana bajka nova je predstava Teatra Naranče u koju će zalutati mnogi poznati likovi iz najdražih dječjih klasika. Tako će se na jednom mjestu u istoj šumi pronaći Pepeljuga, Snjeguljica, Crvenkapica, Trnoružica, Ivica i Marica i mnogi drugi koji će udružiti snage kako bi riješili zavrzlamu izmiješane situacije te kako bi se svi uspješno vratili u svoju priču.

A kako su se uopće likovi izmiješali, te zašto svi traže čarobnu svjetiljku doznajte u novoj maštovitoj narančastoj avanturi.

 

Autorski tim: Katja Rabar, Majkl Mikolić, Luka Juričić, Irin Šime Rabar, Valentina Ferlin – Živić i Teo Tiani

 

Igraju: Irin Šime Rabar, Katja Rabar, Majkl Mikolić, Luka Juričić, Elizabeta Košeto, Lucija Pajca, Vlatka Rubil, Gea Gallo, Erik Vido, Bruno Pendić, Masimo Dobrić, Petra Pentek, Ivona Blagajčević, Aurora Rojnić, Mia Herceg, Mila Močinić, Ena Griparić, Ema Gregorović, Tija Bravar i Vita Perčić

 

Trajanje: 40 minuta

Dobna skupina: 3+

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Medijski pokrovitelji

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.