header5

Orfej i Euridika

Teatar Naranča donosi vam prvu plesnu predstavu u potpunosti. Riječ je o poznatom grčkom mitu Orfej i Euridika. Orfej pomoću lire i predivnog sviranja zavede Euridiku, lijepu nimfu koja se zaljubi u njega te oni svoju ljubav okrune vjenčanjem. Naizgled je sve savršeno, ali njihova je sreća bila kratkog vijeka, jer se ljubomora prepriječila i u obliku zmije zadala smrt Euridiki.

Orfej, kao poznati simbol prave ljubavi, pođe za svojom Euridikom u podzemlje, mjesto mrtvih duša kako bi pronašao svoju ljubav i izveo ju u svijet živih. Budući da nikome prije nije pošlo za rukom sići u podzemlje Had - bog podzemlja svim svojim snagama obruši se na Orfeja, ali prava, čista ljubav ublaži srce strašnom Hadu koji dopusti Euridiki da pođe za Orfejem. Postoji samo jedan uvjet-ne smije ju pogledati dok ne napuste podzemni svijet. Hoće li Orfej i Euridika uspjeti pronaći drugu priliku za sreću i može li ljubav pobijediti pogledajte u plesnoj predstavi Teatra Naranča.

 

Režija i koreografije: Katja Rabar, Edi Gojak

Glazba: Ozren K. Glaser

Kostimi: Neven Mihić, Marina Štembegar

Frizure: Andrea Licul

 

Igraju: Katja Rabar, Edi Gojak, Majkl Mikolić, Andro Damiš, Matko Buvač, Irin Šime Rabar, Elizabeta Košeto, Mathilde Vukosavljević, Martina Gašparović i Matilda Nikić

 

Trajanje: 30 minuta

Dobna skupina: 12+

 

Prodaja: Sara Berčić

Tehničko vodstvo: Anri Deronjić i Ivan Živolić

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Promo video

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Medijski pokrovitelji

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.